maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Ad van Loon: ,,Terrassenseizoen kan al de prullenmand in"

21 juli 2012

DORDRECHT -  De horecaondernemer in Dordrecht, Ad van Loon, vindt 2012 al een verloren terrassenseizoen. Hij geeft zijn visie op de site van DOV:

Ad van Loon: ,,Terrassenseizoen kan dit jaar al de prullenmand in”

,,Het terrassenseizoen kan in de prullenbak, dit maken we niet meer goed. Het is een desastreus jaar”. Dat zegt Ad van Loon, bestuurslid van de Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Drechtsteden. Volgens hem is de zomer van 2012 nog slechter dan die van het vorig jaar. Droge dagen zijn zeldzaam en de horeca-exploitanten zien het allemaal met lede ogen aan. ,,Ook wanneer de zon nu zou gaan schijnen, dan nog is dat niet genoeg om het seizoen te redden”, zegt Van Loon in het AD/De Dordtenaar. ,,We hebben al heel veel last van de crisis en dan komt dit slechte weer er óók nog eens overheen. De put lijkt steeds dieper te worden, terwijl we dachten dat de bodem al bereikt was”, aldus Van Loon.
Bij de VVV Dordrecht blijft de belangstelling eveneens achter in vergelijking met voorgaande jaren. ,,Door de regen blijven mensen weg, zo simpel is het”, zegt directeur Erik Zindel.

Tot zover de DOV site

Lees meer over:

dov ad van loon
Deel dit bericht met je vrienden!