donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Vriesestraat haakt ruim in op geboorte van de natie 19 juli 2012

14 juli 2012

DORDRECHT -  De geboorte van de natie, die op 19 juli in Dordrecht luister wordt bijgezet, betekent voor de Vriesestraat de geboorte van een nieuw elan.

Locoburgemeester Piet Sleeking komt daaraan een bijdrage leveren. Ook de Kamer van Koophandel is erbij. De eerste activiteit in de straat begint al vroeg, wanneer er vlaggen worden opgehangen. Een vlaggenceremonie is om half tien met medewerking van vader en zoon Van Pelt.  Ze verwachten dat meer winkeliers gaan inhaken door de vlag in top te steken.

 

(persbericht gemeente Dordrecht):

Loco-burgemeester Piet Sleeking is donderdag 19 juli om half twee aanwezig in de Vriesestraat. De Vriesestraat legt - ter hoogte van de Sarisgang - de rode loper uit ter ere van de 'geboorte dag van Nederland'.
Meer informatie over het programma vindt u op de website van Erfgoedcentrum DiEP.

Deel dit bericht met je vrienden!