woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Rivas introduceert webwinkel voor zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen

11 juli 2012 (door Liesanne)

DRECHTSTEDEN - Inwoners uit Alblasserwaard, Drechtsteden, Land van Heusden en Altena en Vijfheerenlanden kunnen hun zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen nu ook online kopen. Rivas Zorggroep introduceert daarvoor de nieuwe webwinkel www.rivasgezondheidswinkel.nl. Het uitgebreide aanbod biedt jong en oud artikelen om gezond en zelfstandig te leven.  

De webwinkel is een aanvulling op de Rivas Leef&-gezondheidswinkels in de regio. ‘In onze winkels kunnen mensen nog steeds terecht voor het lenen, huren en kopen van artikelen’, vertelt Sabrina van Eck, teamleider Verkoop bij Rivas. ‘Mensen die echter geen persoonlijk advies nodig hebben bij de aanschaf van een artikel, hebben nu de vrijheid dit vanuit huis te bestellen.’

Rivas Leef&: vijf categorieën
De nieuwe webwinkel sluit qua uitstraling en aanbod aan bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkels. Van Eck: ‘Ook op de webwinkel vinden bezoekers de verdeling van artikelen in vijf categorieën: Leef& Groei, Leef onbezorgd, Leef& Proef, Leef& Beweeg en Leef& Ontspan.’

Introductieaanbiedingen
Om de lancering van de online Rivas Leef&-gezondheidswinkel te vieren, kunnen bezoekers gebruikmaken van diverse introductieaanbiedingen. Van Eck: ‘Tot 1 september geven we korting op onder andere een rollator en de weegschaal en stappenteller van Omron. Die acties gelden voor pashouders en niet-pashouders. Daarnaast ontvangt iedere 25e klant een gratis Rituals-geschenkpakket.’ Een overzicht van de aanbiedingen is te vinden op www.rivasgezondheidswinkel.nl. Rivas-pashouders krijgen standaard 10% korting op hun aankopen.

Meer informatie
Voor meer informatie over het lenen, huren en kopen van zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen en het aanmelden als Rivas-pashouder: www.rivasgezondheidswinkel.nl, Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of een van de Rivas Leef&-gezondheidswinkels. 

Lees meer over:

rivas zorggroep
Deel dit bericht met je vrienden!