zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Wegafsluiting Maria Montessorilaan en Prof. Waterinklaan

7 juli 2012

DORDRECHT - Vanaf maandag 9 juli zijn de Maria Montessorilaan en de Prof. Waterinklaan afgesloten voor al het verkeer. Deze straten worden opnieuw ingericht. De werkzaamheden vinden in de zomervakantie plaats om de overlast voor de omgeving te beperken. De gemeente verwacht 23 augustus klaar te zijn met de werkzaamheden.


De herinrichting bestaat uit verschillende onderdelen. De bestrating van de Maria Montessorilaan en de Prof. Waterinklaan wordt vervangen. Daarnaast worden nieuwe parkeervakken aangelegd en het trottoir vernieuwd. Ook wordt de bussluis vernieuwd en de bestaande bushokjes worden verplaatst naar hun nieuwe locatie voor het Da Vinci College. Voor sommige werkzaamheden is meer ruimte nodig. Op de Prof. Waterinklaan worden daarom enkele struiken verwijderd.

Wegafsluiting en omleiding
De wegafsluiting vindt in twee fasen plaats. Van 9 juli tot en met 13 augustus is de Maria Montessorilaan/Prof. Waterinklaan afgesloten tussen de Jan Ligthartlaan en de Prof. Langeveldlaan. Van 13 augustus tot en met 24 augustus geldt de afsluiting tussen de Prof. Langeveldlaan en de rotonde met de Dubbeldamseweg Zuid. De omleiding voor het verkeer is aangegeven met geleinformatieborden langs de weg. Meer informatie over de omleiding vindt u op de website www.dordrecht.nl/wegafsluitingen.

Deel dit bericht met je vrienden!