zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Twee mannen aangehouden na inbraak in school

2 juli 2012

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagavond twee mannen van 36 en 46 jaar uit Dordrecht aangehouden na inbraak in een school in de Hofstraat in Dordrecht. Een alerte omwonende belde de politie bij het zien van de verdachten die bij de omheining van de school aan het rommelen waren.

Agenten namen poolshoogte en vonden goederen die klaargezet waren om mee te nemen. Het ging om diverse gereedschappen die uit de school - die verbouwd wordt - waren ontvreemd. Deze spullen zijn inbeslaggenomen voor onderzoek evenals een auto die mogelijk bij de inbraak betrokken was. De politie had een goed signalement van de verdachten en zocht in de omgeving. De twee werden gevonden in de Voorstraat. Beiden verdachten werden ingesloten in het politiebureau en zitten nog vast voor verhoor.

Lees meer over:

aangehouden Voorstraat hofstraat
Deel dit bericht met je vrienden!