maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Bewoners Voorstraat-Noord willen scherpere sluitingstijden horeca

28 juni 2012

DORDRECHT -  Bewoners van de Voorstraat-Noord vinden dat zij recht hebben op woongenot. Daarom zouden er regels gesteld moeten worden aan de horecazaken in de buurt. Het gaat vooral om de aanpassing van de sluitingstijden.

Beter voor Dordt (BVD) wethouder Sleeking, die namens de gemeente Dordrecht heeft geluisterd, op een buurtvergadering, heeft het signaal opgepakt.

Wethouder Piet Sleeking in twitter bericht: ,,Bewonersavond Voorstraat Noord;overlast door horeca zet woongenot onder druk; sluitingstijden ter discussie gesteld."

Ondernemer Henk Donkervoort reageerde volgens Sleeking op zijn mededeling erg zwart-wit. Donkervoort vatte de wens op woongenot op als wens om alle horeca maar te verhuizen en dan maar in Breda op een terras te gaan zitten. De wethouder vindt dat bewoners van de binnenstad ook recht hebben op nachtrust.

Het onderwerp is, zo was op de avond al duidelijk, op de agenda van de politiek in Dordrecht gezet. Overigens was er op de Voorstraat Noord ook een feestje door de komst van terrassen.

Deel dit bericht met je vrienden!