zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Familie hockeytoernooi bij hockeyclub DMHC Dordrecht

26 juni 2012

DORDRECHT - Op zondag 24 juni 2012 heeft het jaarlijkse DMHC Familie hockeytoernooi plaatsgevonden op de velden van de hockeyclub DMHC Dordrecht. Dit traditionele toernooi is na enkele jaren afwezigheid in 2011 weer nieuw leven ingeblazen en met succes. Want ook dit jaar was het toernooi weer gevuld met 18 gelegenheidsteams die hun teams een naam hadden gegeven in het thema “Landen”. Kinderen, vaders, moeders, opa’s, oma’s, buren en andere kennissen (hockeyers en niet hockeyers) in de leeftijd van 6 tot 66 lieten zich weer van hun gezellige en vooral sportieve zijde zien.

Mevrouw Betsie De Heer, de voorzitter van de club, opende de dag. Trots melde zij dat ze blij was dat de traditie weer voortgezet werd en dat dit familietoernooi staat voor de pijlers van de club: Familieclub, Verbinden (van jong en oud) en Presteren.

Na de gemeenschappelijke warming up speelden de teams tussen 10 en 17 uur de wedstrijden op drie velden van de hockeyclub. De dag werd afgesloten met een BBQ voor de teams en alle supporters, in totaal 340 mensen. Het was een groot succes.

De dag werd mede mogelijk gemaakt door Volvo Svens Car, die ondermeer een stand op het terrein hadden gezet met daarop een schitterende modelauto en de prijzen ter beschikking had gesteld voor het meest originele team alsmede voor de loterij.

Ondanks de vele regenbuien, was het wederom een onvergetelijke dag welke ongetwijfeld volgend jaar een vervolg krijgt en zo de traditie zal voortzetten.

Interesse om zelf (weer) hockey te gaan spelen? Er is nog veel ruimte voor groei, zowel bij de jeugd als bij de senioren (18+ ) en veteranen (30+). Neem een kijkje op onze website: www.dmhc.nl. Op de site vindt u onder het kopje lidmaatschap een aanmeldingsformulier.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!