zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Werkzaamheden viaduct Galileïlaan/Hugo van Gijnweg

19 juni 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Woensdagavond 20 juni voert de gemeente herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt op de Galileïlaan/Hugo van Gijnweg onder het viaduct met de N3. In de tunnel is het asfalt kapot. De aannemer start om 18.00 uur met het wegfrezen van het asfalt op de rijbaan richting het centrum. Vanaf 19.00 uur wordt gestart met de rijbaan richting Sterrenburg. De werkzaamheden duren tot ongeveer 23.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden wordt de Galileïlaan/Hugo van Gijnweg onder het viaduct met de N3 afgesloten en wordt een omleiding ingesteld. De omleiding wordt met gele informatieborden langs de weg aangegeven. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van de tunnel. 

Deel dit bericht met je vrienden!