zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC boekt succes met drie kampioenenteams

13 juni 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Hockeyclub DMHC in Dordrecht  heeft een zeer succesvol jaar achter de rug. Na negen zaalkampioenen in de winterperiode, zijn er nu ook drie teams die de veldcompetitie als kampioen afsluiten. 

Bij de C-teams zijn Jongens C1 en Meisjes C5 als eerste geëindigd in hun poule en zijn dus kampioen 2011/2012. In de zaalcompetitie waren de Dames 4 al  succesvol en nu mogen ze zich ook kampioen van de veldcompetitie noemen. Een dubbelslag dus! Deze prestaties zijn het resultaat van meerdere jaren hard werken voor zowel spelers als begeleiders.

Voor DMHC betekent dit dat club duidelijk de goede weg naar de toekomst heeft ingeslagen. De ambitie is om alle 1e jeugd teams op Sub Top niveau te laten spelen. Om dat te behalen is meer tijd nodig en zijn er goede velden nodig. Aan dit laatste wordt momenteel hard gewerkt. De aanleg van een nieuw vierde veld (type: semi waterveld) is in een ver stadium gevorderd en in de nabije toekomst zullen de velden 1 en 2 vervangen worden door semi watervelden.

Dordrechtse Mixed Hockey Club (DMHC), opgericht in september 1925, heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en is nu met ruim 900 leden de grootste hockeyclub van de regio Zuid-Holland Zuid. Voor de senioren (18+ ) en de veteranen (30+) is nog veel ruimte voor groei, maar ook jeugd is steeds welkom. Dus als u interesse heeft om (weer) zelf hockey te gaan spelen, neem een kijkje op onze website: www.dmhc.nl. Op de site vindt u ook een aanmeldingsformulier.

Over DMHC
Dordrechtse Mixed Hockey Club (DMHC), opgericht in september 1925, heeft een enorme groei doorgemaakt en is nu met ca. 900 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid . 

Velen hebben bij DMHC hun eerste hockey-ervaring opgedaan en hebben vele jaren bij deze club gespeeld, waaronder Herman Kruis, de voormalige trainer van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch en voormalig bondscoach van de Oranje dames. 

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!