woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Opening zomerkermis 16 juni

11 juni 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Wethouder Jasper Mos opent op zaterdag 16 juni om 13.00 uur bij attractie Coco Bango de jaarlijkse zomerkermis op de Spuiboulevard in Dordrecht. De kermis staat ook dit jaar weer op de hoek van de Spuiboulevard en Hellingen voor het Stadskantoor. 

De kermisexploitanten beginnen dinsdag 12 juni om 20.00 uur met de opbouw van de kermis. Vanaf dit moment tot en met zondag 24 juni is Spuiboulevard afgesloten voor verkeer vanaf de Houtkoperplaats tot aan de Spuiweg. De Hellingen is afgesloten tot aan het Papeterspad. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid. Vanaf maandag 25 juni 24.00 uur zijn deze straten weer open voor verkeer. 

De parkeergarages Spuihaven, Veemarkt en Achterom zijn tijdens de kermis gewoon bereikbaar.

Informatie 
Meer informatie over de omleidingen tijdens de zomerkermis is te vinden op www.dordrecht.nl/wegafsluitingen. 

Op www.dordrecht.nl/parkeren vindt u informatie over waar u in Dordrecht kan parkeren.

Deel dit bericht met je vrienden!