zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Zussen Naomi en Tabitha Snikkers willen kinderen aan schaken krijgen

7 juni 2012

DRECHTSTREEK - De zussen Naomi en Tabitha Snikkers willen de jeugd in de regio aan het schaken krijgen. Zij geven al tientallen jongeren uit Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht les.

Om de interesse in deze vorm van jeugdschaken en lessen te bevorderen hebbn zij ook een eigen plek gekregen op de regionale nieuwssite voor schaken van Tom van Bokhoven. Op Tomschaakboeken.nl is de jeugd te volgen. Uiteraard worden er soms prijzen uitgereikt om de jeugd te stimuleren vooral door te gaan met schaken.

Naomi en Tabitha schaken zelf intern in het kampioenschap van de Willige Dame in poffertjessalon Visser in Dordrecht. Vanaf dinsdag 4 september gaat door de competitie verder.

 

Meer op www.tomsschaakboeken.nl

 

Deel dit bericht met je vrienden!