zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Schaakclub Sliedrecht wordt eerste regiovertegenwoordiger in nationale competitie

30 mei 2012

DRECHTSTREEK - Schaakclub Sliedrecht promoveert voor de eerste keer in het bestaan van de 75 jaar oude vereniging naar de tweede klasse van de landelijke KNSB-competitie. Hierdoor wordt Sliedrecht de hoogst spelende vereniging uit de regio.

De promotie is gebaseerd op een uitspraak van de competitieleider van de KNSB, die de wedstrijd voor de enige concurrent van Sliedrecht verloren moest verklaren. Formeel heeft die club twee weken de tijd om hiertegen in beroep te gaan.

Sliedrecht eindigde na de slotronde al op de eerste plek, maar omdat de vereniging Promotie de beslissing van de wedstrijdleider voor legde aan de competitieleider bleef de promotie van Sliedrecht in de lucht hangen.

 

Schaakclub Dordrecht komt in de derde klasse KNSB uit. De Willige Dame 1 uit Dordrecht is teruggevallen naar de hoogste klasse van de RSB.

Schaakclub Zwijndrecht is te vinden in de eerste klasse RSB.

Meer schaaknieuws op www.tomsschaakboeken.nl

 

Lees meer over:

sliedrecht dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!