zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Veel politieke belangstelling voor Grote Stadsdebat Dordrecht

30 mei 2012

DORDRECHT -  Verschillende wethouders en bijna alle fractievoorzitters van partijen uit de gemeenteraad van Dordrecht zijn vanavond bij het vijfde Grote Stadsdebat. Zij kunnen aan het woord komen, maar eerst zijn burgers aan zet op het door mediamensen georganiseerde debat.

De journalisten Kees Thies en Thijs Blom zullen, na een openingswoord, vanaf 19 uur het openbare gesprek in goede banen leiden

 

(bericht gemeente)

In de serie Stadsdebatten gaat het woensdag 30 mei over de tussenstand na twee jaar college van Beter voor Dordt, VVD en CDA. Namens het college zijn er meerdere wethouders aanwezig. Het Stadsdebat vindt plaats in het Dordrechts Museum vanaf 19.00 uur.

Lees meer over:

kees thies Thijs Blom
Deel dit bericht met je vrienden!