maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Oproep aan Dordtse kunstenaars: Doe mee aan de Dordtse Boekenmarkt expositie

29 mei 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Tijdens de 17e Dordtse Boekenmarkt staat ook de Bibliotheek A tot Z, vestiging Centrale Bibliotheek op zondag 1 juli volledig in het thema van romantiek. Eén van de activiteiten is de expositie Romantiek van A tot Z. De bibliotheek roept kunstenaars uit Dordrecht en omstreken op om één romantisch werk voor deze expositie beschikbaar te stellen. Alle inzendingen worden getoond in de serre van de bibliotheek en zijn van 28 juni t/m 28 juli te bewonderen.

Romantiek van A tot Z
Dordrecht kent bijzondere amateur- en professionele kunstenaars, iets om trots op te zijn. Velen hebben al eerder geëxposeerd in één van de vestigingen van de Bibliotheek A tot Z. Door middel van de gezamenlijke expositie Romantiek van A tot Z brengt de bibliotheek deze kunstenaars graag bij elkaar. Van aquarel tot pentekening en van bronzen beeld tot ets, elk soort kunst is welkom, als het thema Romantiek er maar in terug is te zien.

Exposeer mee
Om Romantiek van A tot Z werkelijkheid te laten worden, vraagt de bibliotheek aan Dordtse kunstenaars om één romantisch werk ter expositie uit te lenen. Er is ruimte voor hangend werk aan de muren en staand of kwetsbaar werk in vitrines. Bent u kunstenaar en heeft u interesse? Neem dan uiterlijk dinsdag 12 juni contact op met Fay Huigen, fhuigen@debibliotheekatotz.nl. Let op, er is plek voor een beperkt aantal werken. Er zijn geen kosten aan verbonden. De expositie wordt geopend tijdens de Boekenmarkt op zondag 1 juli, om 12.00 uur.

Lees meer over:

expositie kunst
Deel dit bericht met je vrienden!