maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoekt getuigen van zedenmisdrijf

29 mei 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een zedenmisdrijf dat zich op 27 mei tussen 02.00 en 03.15 uur op de Voorstraat in Dordrecht heeft afgespeeld.

Tussen deze twee tijdstippen werd een 23-jarige vrouw na een avondje stappen door twee onbekende mannen een steegje ingetrokken. In dat steegje, ter hoogte van de Wibra (Voorstraat 312), verrichtten de mannen seksuele handelingen met haar. Hierna gingen de mannen in onbekende richting weg. De politie werd gebeld, waarna agenten direct de omgeving doorzochten, maar de mannen niet meer aantroffen. De mannen waren beiden blank, tussen de 18 en 25 jaar oud en tussen de 1.70 -1.80 meter lang.

De politie zoekt getuigen. Wie vóór, tijdens of na de bovenstaande tijstippen iets gezien heeft of de mannen (her)kent aan de hand van het signalement. wordt gevraagd te bellen. Dat geldt ook voor mensen die andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem naar 0800-7000 (gratis).

Lees meer over:

Voorstraat zedenmisdrijf
Deel dit bericht met je vrienden!