zondag 17 januari 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte van bedreiging in Dordrecht aangehouden

27 mei 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit Dordrecht is op zondag 27 mei in zijn woonplaats aangehouden. De man had op 3 mei een 53-jarige man uit Gorinchem op de N3 bedreigd door hem van de weg te willen drukken. Ook ging hij vóór hem te rijden en plotseling remmen, zodat de Gorkummer én andere weggebruikers noodstops moesten maken om aanrijdingen te voorkomen

Daarnaast maakte de verdachte meerdere ‘ik maak je dood-gebaren’ en schold hij het slachtoffer grof uit. De man uit Gorinchem waarschuwde de politie, maar verloor de agressieveling uit het oog, voordat agenten konden ingrijpen. De Gorkummer deed aangifte, waarna de politie een onderzoek startte, dat naar de identiteit van de verdachte leidde.

Sindsdien stond hij gesignaleerd. Agenten zagen de verdachte op 27 mei op de Dokweg en aarzelden niet hem aan te houden. Waarom de man zich zo agressief gedroeg, is nog niet bekend. Mogelijk geeft hij de redenen voor zijn gedrag in zijn verhoor aan.

Lees meer over:

aanhouding dokweg
Deel dit bericht met je vrienden!