zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC Dordrecht is klaar voor het komende seizoen

24 mei 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Hockeyclub DMHC Dordrecht is klaar voor het komende seizoen. Bij dames 1 heeft hoofdtrainer/ coach Martijn de Jongh nog een jaar bijgetekend en gaat daarmee zijn derde jaar in. Het team staat op dit moment in de middenmoot en men is bij Dordrecht zeer tevreden over de inzet en kwaliteit van de Bredanaar: “Dit team is een goede mix van ervaring en jeugd en kan komend seizoen wel eens hoge ogen gaan gooien”; “Promotie naar de 1 e klasse is dan ook het doel” volgens De Jongh.

Bij de heren heeft de club na drie seizoenen afscheid genomen van Jaap Smaal en komt zijn opvolger eveneens uit Breda. Victor Kwinkelenberg heeft op dit moment de mannen van Prinsenbeek onder zijn hoede. Heren 1 van Dordrecht is nog volop in strijd om promotie naar de 2 e klasse af te dwingen. Beide hoofdtrainers zullen in het nieuwe seizoen geassisteerd worden door een assistent-trainer.

De wedstrijden en trainingen van beide teams zullen vanaf augustus 2012 plaatsvinden op het nieuwe semi-waterveld.

Voor beide teams zal de maand juni in het teken staan van het samenstellen van de selecties voor volgend seizoen. Op dinsdag 5, 12, 19 en 26 juni a.s. staan open trainingen gepland van 20.00 tot 22.00 uur op het sportpark aan de Schenkeldijk, waar over enkele weken het 4 e (semi-water) veld in gebruik zal worden genomen. Enthousiaste en ambitieuze spelers/sters zijn welkom om mee te trainen en te bezien of zij een aanvulling op de selectie kunnen zijn. Meld je wel van tevoren bij Martijn de Jongh (martijn@2tci.nl) of Victor Kwinkelenberg (vkwinkelenberg@hotmail.com).

Over DMHC
Dordrechtse Mixed Hockey Club (DMHC), opgericht in september 1925, heeft een enorme groei doorgemaakt en is nu ca. 900 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid . Velen hebben bij DMHC hun eerste hockey-ervaring opgedaan en hebben vele jaren bij deze club gespeeld, waaronder Herman Kruis, de voormalige trainer van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch en voormalig bondscoach van de Oranje dames.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!