zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Thirza Monster volgt Joyce Schoon op bij stedenband Dordrecht - Dordrecht (ZA)

22 mei 2012

 

DORDRECHT -Thirza Monster wordt coördinator van de Stichting Dordrecht Zuid-Holland - Dordrecht ZA. Thirza (30) is op veel terreinen actief in Dordrecht, zowel Faire Trade, Duurzaamheid en het Grote Stadsdebat kennen haar inzet.

Thirza volgt Joyce Schoon op. Een bericht over een afscheid:

Per 1 juni ga ik afscheid nemen als coördinator van Stichting Dordrecht Zuid-Holland – Dordrecht Zuid-Afrika. Ik heb dit werk 6 jaar met veel plezier gedaan, het werk was interessant en de contacten met de mensen in Zuid-Afrika en met u in Dordrecht waren altijd inspirerend. Per 1 mei ben ik begonnen aan een nieuwe baan als Diaconaal Consulent in Gouda.

Heel blij ben ik dat het bestuur van onze stichting Thirza Monster heeft gevraagd als nieuwe coördinator van de stichting. Ik heb haar leren kennen als een gedreven en professionele vrouw die zich op een veelzijdige manier inzet voor een betere wereld. Het is fijn voor de stedenband dat ze in Dordrecht woont en een groot netwerk heeft. Haar mailadres staat in de CC, dus u kunt haar vanaf nu rechtstreeks benaderen rond activiteiten en/of projecten van Stichting Dordrecht Zuid-Holland – Dordrecht Zuid-Afrika.

Op donderdag 14 juni is er een afscheid met een hapje en drankje tussen 16.00 tot 18.00 uur in de Wilhelminakerk, Blekersdijk 41, Dordrecht. Tel: 078 - 613 79 25.

U bent van harte welkom. Graag tot ziens op 14 juni!

Wilt u even aan Thirza laten weten of u van plan bent te komen, in verband met de catering.

E: thirzamonster@hotmail.com

Met vriendelijke groeten,

Joyce Schoon

coördinator (tot 1 juni 2012)

Stichting Dordrecht Zuid-Holland - Dordrecht Zuid-Afrika

 

Deel dit bericht met je vrienden!