zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht A1 pakt de cup in doelpuntrijk duel

21 mei 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De A1 van FC Dordrecht heeft op zaterdag 19 mei beslag gelegd op de beker. In Papendrecht werd Drechtstreek met 6-4 verslagen.

De start van de Schapenkoppen was goed. Binnen het halfuur was de stand 0-3 (zuivere hattrick van Noel Goosens). Een persoonlijke fout achterin werd afgestraft door Drechtstreek, zodat de ruststand werd bepaald op 1-3.

Na de rust een goed maar rustig combinerend FC Dordrecht, veel doelpunten en een slotfase waarin Drechtstreek nog dicht in de buurt kwam. Een eigen doelpunt zorgde voor de 1-4, Ibrahim Toure maakte de 1-5 en via een strafschop kwamen de Papendrechters aan hun tweede doelpunt van het duel. Ibrahim bracht het verschil weer op vier doelpunten, waarna Drechtstreek nog terugkwam tot 4-6.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!