maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Tweede verdachte in onderzoek overval slijterij aangehouden

11 mei 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Een 24-jarige man uit Dordrecht is op donderdagmiddag 10 mei op de Thorbeckeweg in Dordrecht door een arrestatieteam aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op een slijterij aan de Reeweg-Oost op 2 mei.

Op die dag overvielen twee mannen de winkel en gingen ze er met een geldbedrag vandoor. Kort na de overval kon een 23-jarige man uit Dordrecht in een achtertuin aan de Bankastraat worden aangehouden. Bij zijn aanhouding werden schoten gelost waarbij de verdachte gewond raakte aan zijn arm en been. De Rijksrecherche verricht onderzoek naar de toedracht van het schietincident.

Het Berovingen en Overvallenteam van de recherche in Dordrecht doet onderzoek naar de overval, waarbij het team zich met name richtte op het vinden van de tweede verdachte. In de loop van het onderzoek kwam de naam van de 24-jarige man uit Dordrecht naar voren, waarna hij op 10 mei kon worden aangehouden. De 24-jarige Dordtenaar werd probleemloos gearresteerd en is naar het politiebureau overgebracht, waar hij wordt verhoord. De 23-jarige man uit Dordrecht die op 2 mei werd aangehouden ligt nog in het ziekenhuis. Hij is in bewaring gesteld.

Foto: Pieter vd Berg

Zie ook:

Lees meer over:

overval slijterij thorbeckeweg
Deel dit bericht met je vrienden!