zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

DOV vraagt consument mening over de gewenste koopavond

2 mei 2012

DORDRECHT - Het bestuur van de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) houdt in de komende weken een enquête onder de Dordtse bevolking. De vraag is: wat vindt u de beste koopavond: donderdag of vrijdagavond? Ook wil het bestuur graag weten of het publiek de winkels graag open wil houden tot ’s avonds 19.00 uur, zodat na werktijd nog inkopen gedaan kunnen worden.

Met dit initiatief wil de DOV vooral de winkeliers in de binnenstad nadrukkelijk ondersteunen in hun zoektocht naar de beste koopavond voor de consument.

Het resultaat van dit onderzoek, dat wordt gehouden in het centrum van de stad, maar ook in de wijken Sterrenburg, Stadspolders, Wielwijk, Crabbehof en Dubbeldam, kan wellicht duidelijk maken welke keuze er gemaakt moet worden.

Er wordt geënquêteerd op de koopavond en op de zaterdagen. Zelfs op Koninginnedag ging de DOV de straat op om deze enquête te houden. De uitslag wordt omstreeks 9 mei verwacht.

De enquête kan ook online worden ingevuld op www.dov.nl/koopavond

Deel dit bericht met je vrienden!