woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Terrein Dancetour Dordrecht is vol

30 april 2012

DORDRECHT - Vandaag 30 april, Koninginnedag vindt de twaalfde editie van Dancetour Dordrecht plaats. Wegens de grote aanloop van bezoekers is het festivalterrein op de Spuiboulevard helemaal vol.

Alle toegangspoorten blijven de rest van de dag dicht, er worden geen nieuwe bezoekers meer toegelaten. Het wordt bezoekers afgeraden af te reizen naar Dordrecht om de Dancetour te bezoeken. Dit jaar draaien Vato Gonzalez en MC Tjen, Quintino, Marco V, Sander van Doorn, Shermanology, Runo Cortez, D’Fault en natuurlijk de DJ Knock Out winnaars Samsa&Jade Lewis op Dancetour Dordrecht. Dancetour staat voor ‘Bringing people together’.  

Lees meer over:

spuiboulevard dancetour
Deel dit bericht met je vrienden!