donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

VI on tour 2012

25 april 2012

DORDRECHT - Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, het centrale trio van het populaire tv-programma Voetbal International gaat op tournee en trapt af in Schouwburg Kunstmin.

Net als op televisie bespreken zij met elkaar en met een tafelgast de actualiteit en kijken terug of blikken vooruit naar evenementen zoals de competitie, Champions League en het EK voetbal dat in juni in Polen en Oekraïne wordt gehouden. De Nederlandse zanger, muzikant en songwriter Danny Vera zorgt voor de muzikale omlijsting.

VI on Tour is een platform voor ontmoeting en toont maatschappelijke betrokkenheid door de opbrengsten ter beschikking te stellen aan één of meerdere maatschappelijke doelen. Rabobank Drechtsteden is hoofdsponsor van de avond in Schouwburg Kunstmin. De bezoekers van VI on Tour ontmoeten elkaar tijdens een avondvullend programma met live muziek, een drankje, discussie en beschouwingen. Het zijn ontmoetingen die niet alleen aangenaam zijn, maar ook nuttig met het oog op netwerken.

Bovendien weten bezoekers zich verzekerd van het feit dat per avond minimaal €10.000,- beschikbaar wordt gesteld aan twee of meer maatschappelijke doelen uit de betreffende provincie. Welke maatschappelijke doelen dit zijn, bepaalt de hoofdsponsor mede. Naast de goede doelen die de sponsor aandraagt, steunt VI on Tour het Animal Foundation Platform. Deze stichting is opgericht om alle 120 Nederlandse stichtingen die zich inzetten voor de ruim één miljard zwerfdieren op de wereld met elkaar te verbinden.

Deel dit bericht met je vrienden!