Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte verzet zich bij aanhouding

22 april 2012

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Dordrecht heeft zich flink verzet bij zijn aanhouding. Een politieman heeft hierom aangifte tegen de jongen gedaan in verband met mishandeling. Agenten zagen de verdachte op zondag 22 april 2012 rond 05.00 rijden op een brommer. Er volgde een achtervolging door Krispijn en Wielwijk maar de verdachte zag kans te ontsnappen.

Politiemensen stelden een onderzoek in en kwamen bij een kelderbox op de Witte de Withstraat in Dordrecht. Daar kwam net de 16-jarige jongen uitgelopen en binnen in de kelderbox stond de brommer. Hij verzette zich flink en bleef hiermee doorgaan tijdens de rit naar het politiebureau. De brommer was net gestolen uit de Colijnstraat.

Deel dit bericht met je vrienden!