donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Patrick den Hertog en Dennis Voshart nieuwe trainersduo voor DeetosSnel

20 april 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Het komende seizoen staat er een nieuwe trainerscombinatie voor de eerste selectie van DeetosSnel. Deze week is de Technische Commissie rondgekomen met Patrick den Hertog en Dennis Voshart over de invulling van het komende jaar. 

Patrick, nu coach van het tweede team, start in het nieuwe seizoen alleen en neemt de veldcompetitie voor zijn rekening. Dennis sluit vanaf oktober aan, als de voorbereidingen van de Korfbal League beginnen. Harm Brandt vult het duo verder aan. Hij is eveneens vanaf de aanloop naar het zaalseizoen beschikbaar en zal als extra klankbord voor het volledige team fungeren.

De aanstaande hoofdtrainer, hiervoor trainer van ‘De Meervogels’ (Zoetermeer) staat bekend als een gedreven coach, die goed met jonge talenten kan omgaan. Zo is hij met de junioren van Meervogels in 2009 Nederlands Kampioen geworden en het voorbije zaalseizoen met het tweede gepromoveerd naar de Reserve Korfbal League.

Dennis is uiteraard ook geen onbekende van de selectie.  Als ex-international en speler van DeetosSnel is hij bekend met de vereniging en  korfbal op hoog niveau. Het afgelopen zaalseizoen is Dennis, als interim-duo met Harry Kelderman, actief en succesvol geweest met de selectie van DeetosSnel en is een plek in de Korfbal League veilig gesteld.

 

Lees meer over:

korfbal deetossnel
Deel dit bericht met je vrienden!