donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Drugs in auto bij Dordrecht gevonden

20 april 2012

DORDRECHT - De politie heeft drugs gevonden in een auto die reed over de rijksweg A16 bij Dordrecht. Het gaat om ongeveer driehonderd gram cocaïne en een kilo heroïne. In de vroege ochtend van donderdagmorgen 19 april 2012 zagen een politieman en een medewerker van de Koninklijke Marechaussee die samen dienst deden een auto rijden die ze bij de afrit van de rijksweg lieten stoppen.

De 27-jarige bestuurder gaf toestemming dat ze een onderzoek instelden in zijn auto. In een compartiment bij de kofferbak en in vakken onder de stoelen vonden zij ingepakte pakketten. Uit onderzoek door de Forensische Opsporing kwam naar voren dat het om drugs ging. De autobestuurder werd aangehouden.

Lees meer over:

A16 drugs aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!