woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Den Hertog en Voshart vormen nieuwe trainersstaf DeetosSnel

20 april 2012

DORDRECHT - Het komende seizoen staat er een nieuwe trainerscombinatie voor de eerste selectie van DeetosSnel. Deze week heeft de Technische Commissie van de vereniging overeenstemming bereikt met Patrick den Hertog en Dennis Voshart over de invulling van het komende jaar. Patrick den Hertog, nu coach van het tweede team, start in het nieuwe seizoen alleen en neemt de veldcompetitie voor zijn rekening. Dennis Voshart sluit vanaf oktober aan, als de voorbereidingen van de Korfbal League beginnen. Harm Brandt vult het duo verder aan. Hij is eveneens vanaf de aanloop naar het zaalseizoen beschikbaar en zal als extra klankbord voor het volledige team fungeren.

 
De aanstaande hoofdtrainer, hiervoor trainer van ‘De Meervogels’ (Zoetermeer) staat bekend als een gedreven coach, die goed met jonge talenten kan omgaan. Zo is hij met de junioren van Meervogels in 2009 Nederlands Kampioen geworden en is hij met het jonge tweede team van DeetosSnel het voorbije zaalseizoen gepromoveerd naar de Reserve Korfbal League.
Dennis Voshart is eveneens geen onbekende van  de selectie.  Als international en speler van DeetosSnel is hij bekend met de vereniging en  korfbal op hoog niveau.  Het afgelopen zaalseizoen is Voshart, als interim-duo met Harry Kelderman, actief en succesvol geweest met de selectie van DeetosSnel en is een plek in de Korfbal League veilig gesteld.
 
De Technische Commissie en het Bestuur van DeetosSnel zijn blij met de aanstelling van het ambitieuze trainerskoppel en kijken met vertrouwen uit naar het komende korfbalseizoen. 
Deel dit bericht met je vrienden!