zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Doe mee aan de workshop korte film maken op 12 mei 2012

18 april 2012 (door Liesanne)

DRECHTSTEDEN - Op 12 mei organiseert SOFA Bureau voor bewegend beeld een filmworkshop voor mensen uit de Drechtsteden. Maximaal 20 mensen (alle leeftijden) leren deze dag de kneepjes van het filmvak en maken onder begeleiding van twee professionele filmmakers korte filmpjes over (hun gemeente in) de Drechtsteden, met het centrale thema: Samen stad aan het water. 

Woont u in Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht?
Meld u dan aan!

In opdracht van Bureau Drechtsteden ontwikkelt Kunstgebouw in 2012 een film over de identiteit van de zes gemeenten in de Drechtsteden, gebaseerd op filmmateriaal en verhalen van bewoners. SOFA gaat de film maken en organiseert ook de workshop korte film maken. De korte filmpjes worden als voorprogramma van de film vertoond in alle Drechtsteden in het kader van het programma Cultuurparticipatie van de

Drechtsteden.
Deel dit bericht met je vrienden!