woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Vijftal aangehouden voor bezit softdrugs

8 april 2012

DORDRECHT - Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 april vier mannen (23, 23, 24, 25) en een vrouw (20) uit Frankrijk aangehouden voor het in bezit hebben van sofdrugs. De agenten zagen het vijftal die nacht in een auto met defecte verlichting over de Torenstraat rijden.

Hierop gaven ze het voertuig een stopteken waaraan werd voldaan. Toen de agenten vervolgens de vijf controleerden, troffen ze bij hen een hoeveelheid softdrugs aan. Ook werd een ploertendoder gevonden in de auto. De vijf zijn vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar zijn ze ingesloten voor verhoor. De volgende dag zijn ze na het voldoen van een transactie heengezonden. De drugs en ploertendoder zijn in beslag genomen.

Deel dit bericht met je vrienden!