donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht behaalt ruime winst op AGOVV

7 april 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft de thuiswedstrijd tegen AGOVV Apeldoorn op vrijdag 6 april eenvoudig met 4-0 gewonnen. De ploeg van interim-trainer Virgil Breetveld had aan de Krommedijk weinig te duchten van de laagvlieger in de eerste divisie. Cecilio Lopes scoorde twee keer.

De openingstreffer van de voet van Lopes viel al in de tweede minuut, waarna hij de score na twintig minuten verdubbelde door attent binnen te tikken: 2-0. In het vervolg van de eerste helft bleef FC Dordrecht, dat in de laatste competitiewedstrijd bij FC Eindhoven (1-0) niet één kans wist te creëren, de betere ploeg. De gasten hielden de schade echter beperkt tot de twee doelpunten van Lopes, die na dit seizoen vertrekt bij de Dordtenaren.

Na rust leek FC Dordrecht wel tevreden te zijn en was AGOVV niet bij machte om het de thuisploeg lastig te maken. Een kwartier voor tijd maakte Jeffrey Rijsdijk alsnog 3-0 na goed voorbereidend werk van Nick Coster. In de slotfase zorgde Shabir Isoufi voor het slotakkoord: 4-0.

Ondanks de zege blijft FC Dordrecht wel tiende in de eerste divisie met 44 punten uit dertig duels.

Zie ook:

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!