woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Kunstmanifestatie Place d' Ary van Scheffersplein naar Groothoofd

4 april 2012

DORDRECHT -De zomerse kunstmanifestatie Place d'Ary verhuist van het Scheffersplein naar het Groothoofd. Na zeven geslaagde jaren voelde de manifestatie zich niet meer zo welkom op het Scheffersplein, aldus organisator Herman Koekkoek.

Deze primeur heeft de Stem van Dordt vandaag als opening. Volgens Koekkoek wilden de horeca van het Scheffersplein liever meer ruimte voor de eigen terrassen en een vinger in de pap bij het kunstevenement.

Dordrecht kon jarenlang zeven zomerse weekeinden genieten van verschillende vormen van kunst en ook muziek op het Scheffersplein. in de visie van de gemeente heeft het in de eerste plaats de functie van het terrassenplein van de stad, maar zouden er ook programma's mogelijk moeten zijn.

 

.

Zie ook:

Lees meer over:

Place d'Ary Stem van Dordt
Deel dit bericht met je vrienden!