donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Stille week naar pasen begint met vespers op twee plaatsen

2 april 2012

DORDRECHT -De stille week voor pasen is in Dordrecht maandagavond begonnen met korte diensten (zogeheten vespers) op twee plaatsen in de stad. De evangelische Luthers kerk in de binnenstad en de Ontmoetingskerk in Sterrenburg 3 bieden, op weg naar pasen, ruimte voor bezinning.

In de Lutherse kerk beginnen de diensten zowel dinsdag- als woensdagavond nog om kwart over zeven. In de Ontmoetingskerk begint de vesper om half acht.

In tegenstelling tot de publicatie in de predikbeurten zal er woensdagavond geen vesper in de Wilhelminakerk zijn. Daarvoor worden de kerkgangers verwezen naar de Lutherse kerk.

Op witte donderdag zijn er meer plaatsen kerkdiensten met vaak ook een avondmaal. De kerken hopen ook door de grote media belangstelling voor The Passion dat er meer mensen op weg naar pasen attent zijn op de stille week.

 

Deel dit bericht met je vrienden!