woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

EggRunNederland bezoekt kinderafdeling ASZ Dordrecht

2 april 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Van te vroeg geboren baby’s tot tieners: kinderen van alle leeftijden die in het Albert Schweitzer ziekenhuis (Dordwijk) liggen, kregen zaterdag 31 maart een knuffelbeest of chocolade paaseitjes cadeau van de EggRunners. 

De vijftien berijders van elf motoren maakten deel uit van de jaarlijkse paasrit EggRun, waarbij in totaal honderden ‘motormuizen’ op onder meer Harley Davidsons het land doorkruisen om kinderen in ziekenhuizen op te vrolijken. In Dordrecht waren onder meer een paashaas, paaskip en paaspanda van de partij. 

De bezochte kinderen waren direct onafscheidelijk met de nieuwe knuffel, ook de allerkleinsten in de couveuses. Het Albert Schweitzer ziekenhuis bedankt de EggRunners hartelijk voor hun sympathieke geste!
 


Foto's: Pieter van den Berg

 

 
 
Deel dit bericht met je vrienden!