zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden na vondst wapens in woning Dordrecht

23 maart 2012

DORDRECHT - De politie heeft donderdagavond 22 maart een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politie stelde die dag een onderzoek in naar de woning van de man in Dordrecht-Oost nadat ze informatie had binnengekregen dat in het pand mogelijk wapens aanwezig zouden zijn. Bij het doorzoeken van de woning werden een alarmpistool, een luchtdrukgeweer en nog twee vuurwapens aangetroffen.

Daarnaast werden een hoeveelheid munitie, een fors geldbedrag en gouden sieraden gevonden. De 46-jarige man, die op dat moment aanwezig was in het pand, werd hierop direct aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau en is inmiddels in verzekering gesteld. De wapens, munitie, geld en sieraden zijn in beslag genomen. In een winkelpand van de man in het centrum van Dordrecht werd eveneens onderzoek gedaan. Hier werden een mes, boksbeugel en imitatiepistool aangetroffen, die ook in beslag werden genomen. De politie doet verder onderzoek naar de zaak en de herkomst van de wapens.

Lees meer over:

centrum wapen aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!