maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht rekent af met FC Emmen

17 maart 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordecht heeft de thuiswedstrijd op vrijdag 16 maart tegen FC Emmen met 3-0 gewonnen. De nummer laatst van de eerste divisie had weinig kans tegen de ploeg van interim-trainer Virgil Breetveld. De Dordtenaren blijven in de race om een plaats in de play-offs.

Voor rust had FC Dordrecht, dat zelf ook niet overtuigde, weinig te duchten van de hekkensluiter van de eerste divisie. De openingstreffer viel toch pas na dik een half uur spelen, toen Tom Beugelsdijk binnenkopte uit een vrije trap van Wouter de Vogel: 1-0.

Cecilio Lopes en Santy Hulst weigerden vervolgens om de score te verdubbelen. Aan de andere kant schoot Randy Wolters nog naast uit één van de spaarzame aanvallen van de gasten.

In de tweede helft waren de beste kansen verrassend genoeg voor de bezoekers. Keeper Nick van der Ploeg moest in actie bij een inzet van Sander Fischer en Wolters knalde van afstand op de lat.

Aan de andere kant had een pegel van De Vogel ook de lat als eindbestemming. De beslissing viel kort daarna alsnog. Na een mooie individuele actie maakte Hulst 2-0. Twee minuten later maakte Danny Post op aangeven van Jeffrey Rijsdijk zelfs 3-0.

FC Dordrecht blijft negende in de eerste divisie met 40 punten uit 27 duels.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!