woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte van bierflesjes-diefstal aangehouden

28 februari 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Een 30-jarige veelpleger uit Rotterdam is op 28 februari op het Suze Groeneweg-erf aangehouden. Een agent zag in privétijd de man een achtertuin aan het Frida Katzerf in en uit gaan om even later met een lege winkelwagen opnieuw naar de achtertuin in te gaan. Daar laadde hij vanuit de tuin lege bierflesjes in de winkelwagen en liep er vervolgens mee weg.

De agent waarschuwde de meldkamer die direct meerdere agenten naar de locatie stuurde. De man kon snel worden aangehouden. In de winkelwagen bleek de man 185 bierflesjes en vier limonadeflessen te hebben, waarmee het totaalbedrag op 19,50 euro kwam. Het gestolen goed is in beslaggenomen en de verdachte wordt verhoord.

Deel dit bericht met je vrienden!