Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Prins Frisoschool leeft mee met prins'
27feb 2012

Prins Frisoschool leeft mee met prins

DORDRECHT - Op vrijdag 24 februari is bekend geworden dat de kans op een waardig leven van Prins Johan Friso, die in Oostenrijk onder een lawine terechtkwam, vrijwel nihil is.

De christelijke basisschool Johan Friso aan de Chico Mendesring in Dordrecht leeft mee en heeft op haar website de volgende mededeling geplaatst:

Meeleven  
De Johan Frisoschool in Dordrecht. De school waar elke dag kinderen naar toe gaan. De school waar juffen, meesters en ondersteunend personeel dagelijks zorgen voor een fijne leeromgeving voor de kinderen. De school waar kinderen les krijgen, buiten spelen, sporten en plezier maken. Die school is vernoemd naar prins Johan Friso, de tweede zoon van koningin Beatrix en Prins Claus.  

Terwijl bij ons op school de dingen gaan zoals ze altijd gaan, is dat bij Prins Johan Friso op dit moment heel anders. Er is verdriet bij de mensen die om hem geven.

We beseffen dat we met lege handen staan, daadwerkelijk iets doen, kunnen we niet. Meeleven kunnen we wel. En dat zullen we blijven doen.

De Johan Frisoschool in Dordrecht wenst allen die om prins Johan Friso heen staan veel sterkte.Deel dit bericht met je vrienden!