Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dordtenaar Hans van Rossum de zonweringspecialist voor consumentenprogramma KASSA'
25feb 2012

Dordtenaar Hans van Rossum de zonweringspecialist voor consumentenprogramma KASSA

DORDRECHT – Dordtenaar Hans van Rossum is uitgegroeid tot de zonweringspecialist van Nederland.  Hij wordt regelmatig gevraagd als deskundige door het consumentenprogramma KASSA van de VARA. ,,Ik vind het leuk dat KASSA één specialist heeft op het gebied van zonwering en die woont dan in Dordrecht,” aldus Van Rossum.

Hij geldt inmiddels in de wereld van zonwering als autoriteit en zit dan ook nog  in de geschillencommissie. In de jaren zeventig van de vorige eeuw werd hij bekend met HAVARO (Hans van Rossum) aan de Voorstraat. Op een bepaald moment wilde een grote concurrent hem wel overnemen en besloot Hans een andere liefde te volgen: Hij studeerde met succes kunstgeschiedenis aan de universiteit van Leiden.  Hans werd in deze studierichting op dezelfde dag drs als zijn dochter.

"Toch vind ik het leuk om door KASSA gebeld te worden. Niet alles komt voor de camera.”

Hans van Rossum probeert altijd vanuit zijn kennis een oplossing te vinden, want het is goed als een consument tevreden is. In Dordrecht is hij tevens kerkelijk op allerlei terreinen actief. Van Rossum is één van de aanjagers in de stad van de zogeheten Vaste Vrijwillige Bijdrage (VVB). Tevens is hij actief bij de Ontmoetingskerk in de wijk Sterrenburg.
Hans is ook voorzitter van de afdeling Drechtsteden van het Nederland-Israël genootschap. Dat is de grootste afdeling in het land van deze vereniging.

 Deel dit bericht met je vrienden!