Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Wildplassende man mishandelt agent

24 februari 2012

DORDRECHT - Politieagenten wilden een man een bekeuring geven, omdat hij aan het wildplassen was. De 29-jarige man uit Dordrecht werkte hier niet aan mee en mishandelde een van de agenten. De politieagenten zagen de man op donderdagavond 23 februari wildplassen op de S.M. Hugo van Gijnweg. Toen ze hem wilden bekeuren rende hij weg.

Tijdens de achtervolging spuugde de man in het gezicht van een van de agenten. Op het moment dat de politieagent de 29-jarige Dordtenaar wilde aanhouden sloeg de 29-jarige verdachte hem in het gezicht. De politieagenten overmeesterden de man, waarna ze hem naar het politiebureau brachten. Daar werd hij ingesloten om te worden verhoord. De agent heeft aangifte van mishandeling gedaan.

Deel dit bericht met je vrienden!