maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht speelt gelijk tegen Veendam

18 februari 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op vrijdag 17 februari de uitwedstrijd bij SC Veendam met 1-1 gelijkgespeeld. Voor de ploeg van interim-trainer Virgil Breetveld maakte Jeffrey Rijsdijk het enige doelpunt.

In de eerste helft was er weinig te genieten aan de Lange Leegte. De bezoekers waren beter, maar tot meer dan enkele speldenprikjes kwam FC Dordrecht niet. Santy Hulst was te gehaast en Wouter de Vogel vond het zijnet. Aan de andere kant was alleen Ferhat Gorgulu een keer gevaarlijk, maar doelman Stef Doedee had het verder rustig.

Na rust ging Doedee niet helemaal vrijuit en scoorde Danny Menting: 1-0. Een doelpunt dat uit de lucht viel. Ook de gelijkmaker, halverwege de tweede helft, kwam uit het niets. Rijsdijk zorgde voor 1-1. In het restant kreeg de thuisploeg in de slotfase de beste mogelijkheid, maar Doedee stond in de weg.

FC Dordrecht staat negende in de eerste divisie met 31 punten uit 21 duels.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!