woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Rivas Leef&-gezondheidswinkel in Dordrecht geopend

17 februari 2012

DORDRECHT - Rivas Zorggroep heeft op de Gezondheidsboulevard in Dordrecht de eerste Rivas Leef&-gezondheidswinkel geopend. In de gloednieuwe en eigentijdse Rivas Leef&-gezondheidswinkel vinden klanten vertrouwde zorghulpmiddelen gecombineerd met een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment producten. In de Leef&-winkels krijgen cliënten hierover deskundig advies.

Rivas Leef& voor een gezonde leefstijl
Veel mensen kennen Rivas als een zorgorganisatie, met onder andere thuiszorg en het Rivas Zorghotel Dordrecht. Toch denkt Rivas ook mee als het gaat om gezondheid. ‘Steeds meer mensen zijn bewust met hun gezondheid bezig’, zegt Sabrina van Eck, teamleider Verkoop bij Rivas. ‘Met het nieuwe Rivas Leef& ondersteunen we mensen hierbij. Ze kunnen in de gezondheidswinkel terecht voor deskundig advies op het gebied van een gezonde leefstijl.’ 

Voor iedereen
In de Rivas Leef&-gezondheidswinkel staan vijf categorieën centraal: Leef& Beweeg, Leef& Ontspan, Leef onbezorgd, Leef& Groei en Leef& Proef. Sabrina: ‘Binnen deze categorieën vindt iedereen hier producten en diensten voor een gezond en zelfstandig leven.’ Ook kan iedereen in deze nieuwe winkel nog steeds terecht voor het lenen, huren en kopen van de vertrouwde zorghulpmiddelen. ‘Gezondheid en zelfstandig thuis blijven wonen, gaan vaak samen. Zorghulpmiddelen dragen eraan bij dat mensen eerder naar huis kunnen, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of langer veilig thuis kunnen blijven wonen.’

Na deze opening in Dordrecht ondergaan ook alle overige winkels, uitleen- en servicepunten en de webwinkel van Rivas geleidelijk deze metamorfose.
 
Meer informatie
De Rivas Leef&-gezondheidswinkel aan de Albert Schweitzerplaats 33 in Dordrecht is open:
van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur;
zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. 
Een groot gedeelte van de producten is ook te koop via de webwinkel op www.rivaszorghulpmiddelen.nl. 
 
Voor meer informatie over de Rivas Leef&-gezondheidswinkel of een van de andere diensten van Rivas: Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of www.rivas.nl. 

Lees meer over:

rivas zorghotel
Deel dit bericht met je vrienden!