donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Johan de Wittspeld voor de heer J.Th. Plus

17 februari 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Wethouder R.E.C. Reynvaan-Jansen reikte op donderdag 16 februari om 20.00 uur een Johan de Wittspeld uit aan de heer J.Th. Plus. De uitreiking vond plaats tijdens een vergadering van het Algemeen Bestuur van de Oud Krispijn Bewoners Zelforganisatie (OKBZ) welke plaats vond in het wijkcentrum ‘De Koloriet’, Jacob Marisstraat 70 te Dordrecht.

Aan de heer Plus is de Johan de Wittspeld toegekend vanwege zijn verdiensten voor de wijk Oud Krispijn. Sinds 1994 maakt hij deel uit van het Dagelijks Bestuur van de OKBZ en is naast zijn bestuurlijke bijdrage ook actief in de organisatie van allerhande wijkevenementen. Als voorzitter/secretaris van de bewonerscommissie Mauvebuurt heeft hij veel betekend voor de renovatie van de Mauvebuurt. Daarnaast was de heer Plus lid van de Huurdersraad Krispijn Wonen en van het wijkoverleg Oud Krispijn. 

Voor een Johan de Wittspeld kunnen personen worden voorgedragen die zich gedurende een aantal jaren (minimaal 10) op bijzondere wijze en geheel belangeloos hebben ingezet voor de Dordtse samenleving. Toekenning geschiedt door het college van Burgemeester en Wethouders op voorstel van één van zijn leden.

Deel dit bericht met je vrienden!