dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Erik van Heijningen tijdelijk burgemeester Middelburg

15 februari 2012

DORDRECHT -De Dordtse politicus ERIK VAN HEIJNINGEN heeft een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 mei 2012 zal hij voor een periode van vijf maanden opttreden als waarnemend burgemeester van Middelburg.Van Heijningen begon in het openbaar bestuur als wethouder van Dordrecht.

 

 

Persbericht provincie:

MIDDELBURG - Commissaris van de Koningin Karla Peijs heeft een waarnemend burgemeester voor de gemeente Middelburg benoemd: Erik van Heijningen. Hij neemt vanaf 1 mei tijdelijk de taken van Koos Schouwenaar over, die dan met pensioen gaat. Omdat wordt verwacht dat het na mei nog vijf maanden duurt voordat een opvolger kan worden benoemd, hebben de fractievoorzitters in de Middelburgse gemeenteraad aangegeven een interim-burgemeester te willen aanstellen. Van Heijningen is 50 jaar en lid van de VVD. Hij was van 1998 tot 2003 wethouder in de gemeente Dordrecht en van 2003 tot 2011 lid van het college van Gedeputeerde Staten in Zuid-Holland. Vorig jaar was hij waarnemend burgemeester in de gemeente Cromstreijen.

Deel dit bericht met je vrienden!