zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Drie gewonden bij kop-staartbotsing

9 februari 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Bij een kop-staartbotsing tussen drie personenauto’s zijn op 8 februari op de Provincialeweg ter hoogte van de Oprit naar de N3 in totaal drie personen gewond geraakt. Doordat een 19-jarige automobilist uit Dordrecht mogelijk onvoldoende oplette, botste hij tegen een stilstaande auto die vervolgens tegen de auto daarvóór aanbotste.

De getroffen auto’s stonden stil doordat de bestuurders wachten voor een rood verkeerslicht. Een 19-jarige man en twee 17-jarige meisjes, allen uit Dordrecht, raakten gewond. Ze liepen respectievelijk gekneusde knieën, een gekneusde nek en rug, en een gescheurd borstbeen op. Twee van de drie auto’s moesten worden weggetakeld. De 19-jarige man is als verdachte gehoord en daarna heengezonden.

Deel dit bericht met je vrienden!