zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop Dordrecht maakt digitaal aanmelden mogelijk

4 februari 2012

DORDRECHT -Mensen van achttien jaar en ouder kunnen zich ook digitaal aanmelden bij de Hoop GGZ. Een persbericht: 

Bij De Hoop kunnen cliënten zich sinds kort digitaal aanmelden indien zij 18 jaar of ouder zijn en een verslavingsprobleem hebben. Digitaal aanmelden is tijds- en kostenbesparend voor zowel de cliënt als De Hoop. Daarnaast verlaagt de mogelijkheid tot digitaal aanmelden de drempel om hulp te zoeken.

De Hoop ggz vindt het belangrijk dat cliënten zélf de wens hebben om hulp te ontvangen. Daarom vragen wij hen om zelf contact met De Hoop op te nemen voor behandeling of begeleiding bij De Hoop. Naast de mogelijkheid voor cliënten om zich digitaal aan te melden, blijft de mogelijkheid van telefonische aanmelding bestaan. U kunt hier meer informatie vinden over zowel telefonisch als digitaal aanmelden.

Lees meer over:

digitaal dordrecht de hoop
Deel dit bericht met je vrienden!