maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Meisje beledigt agenten en wordt aangehouden

27 januari 2012

DORDRECHT - Een 17-jarig meisje uit Dordrecht is op 26 januari rond 15.50 uur op de Waag aangehouden.

Politiebikers zagen haar en zo’n tien andere jongeren staan hangen en besloten de groep te controleren. Twee van de jongeren hadden geen identiteitsbewijs bij zich en werden daarvoor bekeurd. Vervolgens droegen de agenten de jongeren op het door hen weggegooide afval netjes op te ruimen. Het 17-jarige meisje vond dat kennelijk maar niets en dacht stoer te zijn door de agenten grof uit te schelden. Die waren daar niet van gediend en het meisje werd dan ook aangehouden.  

Het toeval wil dat toen het meisje naar  een politieauto werd gebracht, ze haar moeder tegenkwam. Die was stomverbaasd haar op straat aan te treffen, want haar dochter had haar die ochtend nog verteld dat ze ziek was en niet naar school kon. Het meisje is na verhoor weer in vrijheid gesteld. Een Officier van Justitie zal haar straf later bepalen.

Lees meer over:

politie aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!