zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Wederom problemen op MerwedeLingelijn: SP en CU & SGP Zuid-Holland vragen definitieve oplossing

27 januari 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - De SP en Christenunie & SGP in Zuid-Holland vragen het provinciebestuur om een oplossing voor de aanhoudende problemen op de MerwedeLingelijn. ‘We hebben veel geïnvesteerd in de MerwedeLingelijn, het is treurig dat het nu zo mis lijkt te gaan. We hopen dat het provinciebestuur de zaak aanpakt’, aldus Christenunie & SGP Statenlid Willy de Zoete. 

De SP en CU&SGP stellen de situatie aan de kaak nadat bleek dat er door een seinstoring, voor de vierde keer in een week tijd, het
treinverkeer op een deel van de MerwedeLingelijn stil viel. De nieuwe dienstregeling blijkt bovendien veel te krap. SP Statenlid Lies van Aelst: ‘Al meerdere malen hebben we aandacht gevraagd voor de terugkerende problemen op de MerwedeLingelijn, we vragen de Gedeputeerde de problemen nu definitief op te lossen.’
 
De beide fracties stellen vragen om duidelijk te krijgen welke problemen zich precies voordoen op de MerwedeLingelijn sinds de
invoering van de kwartierdienst. Ook willen de fracties weten of de al genomen maatregelen effect hebben en welke oplossingen het Provinciebestuur zien voor de aanhoudende problemen.
Deel dit bericht met je vrienden!