zondag 17 januari 2021

Alles over Dordrecht

Gestolen auto teruggevonden door eigenaren

22 januari 2012

DORDRECHT - Een vrouw van 53 jaar uit Dordrecht en haar partner, een 59-jarige man uit Herpen, zagen op zaterdagmiddag 21 januari bij toeval de auto staan die eerder van de 53-jarige vrouw gestolen was. Hij stond geparkeerd op de Dokweg in Dordrecht, ter hoogte van de skatebaan. In de auto zat een man en op zijn schoot lagen sieraden.

De 59-jarige man bedacht zich geen moment en verjoeg de inzittende, een 25-jarige Dordtenaar, uit de auto. Hierbij liet de vluchtende man de sieraden vallen. De 25-jarige rende de Stadsbrug over, richting Zwijndrecht. Aan de andere kant aangekomen werd hij direct aangehouden door politieagenten, die inmiddels over het voorval gebeld waren. In de auto trof de politie nog enkele sieraden aan. Deze werden door de agenten in beslag genomen. De verdachte werd ingesloten op het politiebureau.

De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal van de auto en de herkomst van de sieraden.

Lees meer over:

skatebaan dokweg stadsbrug
Deel dit bericht met je vrienden!