dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

VVD fractie steunt streng beleid coffeeshops van burgemeester Brok

27 december 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De VVD fractie in Dordrecht steunt het beleid van burgemeester Brok om de overlast door coffeeshops in de stad te bestrijden. Uit onderzoek is gebleken dat tweederde van de omwonenden van een coffeeshop overlast ervaart. Met name parkeeroverlast, het lawaai van draaiende automotoren en van de bezoekers op straat zijn hinderlijk en de overlast hiervan is erger dan van andere binnenstadsvoorzieningen zoals cafés, dancings en snackbars of shoarmazaken.

Van de zes coffeshops zijn er twee waar geen klachten zijn van de omwonenenden. Over de vier andere coffeshops komen regelmatig klachten binnen en de VVD staat achter de aanpak om hier in te grijpen door de burgemeester. Het beleid is er al jaren, er wordt nu ook uitvoering aan gegeven. De rechter heeft echter nog steeds het laatste woord, dus de ondernemers zijn volgens de VVD niet kansloos tegen de gemeente.

Lees meer over:

VVD coffeeshop burgemeester brok
Deel dit bericht met je vrienden!