donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse Kil BusinessClub start 1 januari 2012

27 december 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Per 1 januari 2012 zal de Dordtse Kil BusinessClub starten. Inmiddels zijn er 23 bedrijven lid geworden en de aantallen blijven groeien. Eerder werd gemeld dat er op 1 december 2011 minimaal 45 leden aangemeld moeten zijn (zie link onder), maar die grens is nu toch losgelaten.

Ook meldt de organisatie dat Het Ondernemersbelang Drechtsteden mediapartner is geworden van de Dordtse Kil BusinessClub. Het blad, met een oplage van 5.500 per editie, richt zich op ondernemers in de Drechtsteden en het doel van de BusinessClub sluit hier op aan.

De Dordtse Kil BusinessClub is een netwerkorganisatie die zich richt op het Dordtse Kil gebied. Het doel van de BusinessClub is het netwerk van de ondernemers in het gebied te vergroten en nieuwe contacten te leggen.

Lidmaatschap
Met een lidmaatschap van deze BusinessClub kunnen deelnemers hun zakelijke netwerk zowel on- als offline beheren en bereiken. Een online community biedt hen de mogelijkheid business aan te prijzen, te accelereren of nieuwe opdrachten vanuit het netwerk te genereren. Naast de drie netwerkevenementen per jaar zullen er ook twee bedrijfsbezoeken met de BusinessClub-leden zijn en zal er een bijeenkomst plaats vinden met een gastspreker of lezing over een gewenst onderwerp.

De huidige ledenlijst van de Dordtse Kil BusinessClub staat online op de portal www.dordtsekilinbusiness.nl. Deze portal zal vanaf januari 2012 ook een andere uitstraling krijgen. Meer informatie over de voordelen van de BusinessClub of het inschrijvingsproces is te verkrijgen via joyce@lipmanevents.nl.

Volgende editie netwerkevenement: 9 februari 2012
De volgende editie van Dordtse Kil in Business staat gepland op 9 februari 2012, wederom in Chez Heeren Jansen, van 16.00 – 19.00 uur.

Zie ook:

Lees meer over:

bedrijven dordtse kil
Deel dit bericht met je vrienden!